Kontakt oss nå!

Som et unikt tilbud til våre tannturister arrangerer Madenta Tannklinikk, i samarbeid med våre norske partnere TANNHELSEUKER som vil finne sted uke 4 i 2024 og uke 8 i 2024.

Vær vår gjest under TANNHELSEUKA hvor du, med hjelp fra våre tannleger og spesialister innerfor alle fagfelt av tannbehandling, kan ta farvel med dine tannproblemer.

Å ta vare på tannhelsen din kan også være morsomt! Denne spesielle uken handler ikke bare om tannlegebesøk! For å nevne noen få høydepunkter: Vi inviterer deg til en velkomstmiddag i en ungarsk restaurant, slik at du ikke bare får sjansen til å få en smak av landet, men også muligheten til å bli kjent. Her møter du også mange av våre medarbeidere og tannleger.

Vi har også laget et fantastisk programtilbud som inkluderer noe for enhver smak. Hvis du er interessert i andre helse- eller kosmetiske tjenester, samarbeider vi med en rekke tilbydere og vil da legge alt til rette for deg.

Vurderer du og besøke oss for første gang?

Vi vil gjøre det enkelt for deg med vårt unike konsultasjonstilbud!

3 Netter gratis

3 gratis netter på et av våre eminente hoteller som ligger rett ved klinikken i stedet for 1 natt.

Dette er et begrenset tilbud til nye pasienter som deltar på vår tannhelse uker i uke 4 i 2024 og uke 8 i 2024.

Flybillettrefusjon

Ikke bekymre deg for kostnadene, bare len deg tilbake og nyt flyturen til Budapest! Vi refunderer også dine reisekostnader up til en maksimal pris på 180 euro, dette når din totale pris på tannbehandlingen har oversteget 1800 euro. Husk at dette er et engangstilbud.

Gratis behandlingsplan og undersøkelse

Har du nettopp tatt røntgenbilder, eller fått et tilbud fra en annen klinikk, vil spesialistene våre skissere minimum 2 behandlingsforslag og tilbud før turen til Budapest, slik at du kan velge den som passer deg best med tanke på kostnader, tid osv. Hvis du ikke har en behandlingsplan, vil du få en gratis konsultasjon med vårt profesjonelle team på Madenta tannklinikk, slik at du kan velge den beste løsningen, tilpasset dine behov.

Her er flere gode grunner til at det er verdt og være med på våre tannhelseuker.

Gratis transport til/fra flyplassen

Sjåføren vår møter deg på flyplassen i Budapest. Vi tilbyr gratis transport til og fra flyplassen og til ditt overnattingssted. Dette er et tilbud til alle våre norske pasienter ved hvert besøk.

Gratis middag samt vinsmaking

Madenta har gleden av å invitere deg til middag på en flott lokal restaurant. Du vil også få en mulighet til og smake på eksklusive ungarske viner.

Assistanse og bistand til hjelp med HELFO søknader

Du har samme rettigheter for refusjon ved behandling hos oss i Budapest som ved behandling i Norge. Våre medarbeidere er spesialister på refusjonsordningen, og bistår deg med alt det praktiske, samt fyller ut aktuelle skjema. Vi sørger også for at du får all dokumentasjon fra klinikken.

Prisliste

Generated by wpDataTables
Generated by wpDataTables

Det er verdt turen!

Selv om materialene som brukes ved vår Ungarske tannklinikk er av den samme Premium kvaliteten og merkene som i Vest-Europa, er kvaliteten på selve behandlingen like høy (om ikke høyere). Lavere lønn og lavere driftskostnader ved våre tannklinikker og laboratorier gjør at prisene på behandling er vesentlig rimeligere i Ungarn.

Madenta Tannklinikk regnes som en elite klinikk blant våre Ungarske konkurrenter, men prisene våre gjenspeiler ikke dette. Takket være det store antallet pasienter og alle leverandører og partnere vi har et godt samarbeid med, er vi i stand til å holde prisene nede, dette slik at vi kan tilby den beste kvaliteten til lav pris.

* Vær oppmerksom på villedende kommunikasjon: All-on-4®-teknologi er en patentert utvikling av det amerikansk-sveitsiske selskapet NOBEL BIOCARE. All-on-4® kan bare utføres med «Nobel»-implantater av førsteklasses kvalitet, og fordelene med denne utmerkede metoden er ikke garantert med noen annen type implantatsystem.

For de som reiser til Budapest for sin tannbehandling, tilbyr vi flere tilleggstjenester, hvor kostnadene er inkludert i våre behandlingspriser. Dette for å sikre at våre utenlandske pasienter får økt fleksibilitet til sine klinikkavtaler, raskt tannlegearbeid og assistanse på flere språk.

Vil du være med?

Kontor i Norge

Vårt norske kontor ledes av Morten Leivseth som er utdannet spesialsykepleier.

Morten har lang og bred erfaring fra helsevesenet, både fra offentlig og privat sektor, og har siden han startet med tannturisme i 2009 ledet og bygget opp en rekke tannklinikker i Ungarn og Norge. Siden starten i 2009 har han bidratt til at over 35.000 nordmenn har tatt turen til Budapest hvor mange har utført omfattende behandlinger og fått forbedret livskvalitet. Mange har siden da fått et spesielt forhold til Budapest og Ungarn, og kommer tilbake for årlig for en årlig sjekk, samtidig som de nyter omgivelsene i den vakre hovedstaden.

Morten kjenner hver eneste detalj av behandlingsprosessene og deltar aktivt i prosessen med og kvalitetssikre alle ledd av behandlingen. Hans mål er og sikre at pasientforløpet skreddersys den enkelte pasient, samt at omgivelsene og det dyktige personalet på tannklinikken skal være slik at du føler deg trygg og ivaretatt. Han har videre inngående kjennskap til HELFO, og bistår mer en gjerne med råd og veiledning.

Balint Horvath er en av dem du kommer i kontakt med før du reiser til Budapest, han besvarer telefoner, eposter, gir råd og bistår deg med planlegging av behandlingen, samt alt det praktiske knyttet til din reise til Budapest. Han har 12 års erfaring i tannhelsebransjen og har vært i kontakt med titusener som pasientansvarlig i Budapest. Balint er godt kjent med alle behandlingsprosessene samt HELFO sin refusjonsordning. Han er lommekjent i Budapest og bistår gjerne med tips og råd knyttet til fritidsaktiviteter den tiden du er i Ungarn.

Balint sitt mål er å gi god kundeoppfølging hvor du får raskt svar på alle henvendelser, både før og etter ditt besøk i Budapest.

„Jeg har hatt tannregulering i voksen alder, og selv opplevd og hvordan et nytt smil påvirker positivt og gitt med bedre livskvalitet. Jeg vet at god tannhelse og friske tenner er viktig for helsen og en lønnsom investering.

Når jeg oppmuntrer våre pasienter til å starte sin tannbehandling hos oss, gjør jeg det fordi jeg ønsker at de skal føle samme gleden jeg fikk når jeg ble ferdigbehandlet.”

MØT VÅRE TANNLEGER

Hos Madenta sørger 15 tannleger, 6 tannpleiere og svært kompetent tannhelseteam stab for at du får den høyeste kvaliteten på din tannbehandling.

Våre tannleger er spesialiserte innen alle felt for tannbehandling, inkludert tannestetikk, implantologi, kirurgi, protetikk og tannkjøttsykdommer.

Som følge av at vi ukentlig behandler svært mange pasienter, strenge krav til opplæring og vårt unike kvalitetssikringssystem, kan vi tilby deg de mest moderne behandlingsmetodene på markedet i dag.

Uansett hvor komplekse kravene dine er, vil du være i gode hender!

Overnatting

Våre partner hoteller

Vil du være med?

Gode grunner til at du vil elske Budapest

Vilkår for deltakelse

Vær oppmerksom på følgende

Det er viktig at du er tilgjengelig i hele uken (uke 4 eller uke 8), mellom kl. 9 og 18 fra mandag til torsdag og fra kl 8-10 på fredags morgen, da vårt tannhelseteam normalt behøver minimum 5 arbeidsdager for å imøtekomme alle de behov til våre deltakere på tannhelseukan.

VÆR TIDLIG UTE

Vårt unike tilbud er skreddersydd for et begrenset antal personer, og fylles raskt opp, så her gjelder det å være tidlig ute. Husk at det er først etter at du har gjennomført undersøkelsen med våre tannleger og spesialsiter at vi kan planlegge aktuell behandling samt gi deg et eksakt kostandsoverslag, Har du spørsmål knyttet til dette må du gjerne ta kontakt.

Før vi kan påbegynne behandlingen, er det viktig at du allerede før avreise fyller ut vårt helseskjema. Morten vil sende deg mer informasjon om dette samt bistå med og fylle ut skjemaet.

Hvis du ønsker å bo på et annet hotell en våre partner hotell under tannhelseukan, er det bare og ta kontakt med Morten, han vil da gi deg utfyllende informasjon om våre refusjonsbetingelser.

Husk og gi oss beskjed på forhånd dersom du også ønsker andre tjenester som

  • Øyeoperasjon eller andre tjenester som manikyr, pedikyr, frisør optiker etc.

Bestill din reise i dag

Bestill nå!

Jeg vil bli kontaktet