Vi er stolt av å presentere All-on-4® Behandlingen

All-on-4®-konseptet er den aller beste teknologiske implantatløsningen markedet kan tilby i dag. All-on-4® er en total Oral rehabilitering. Fra å være tannløs eller i ferd med å miste alle tennene, kan man i løpet av ett besøk få tilbake faste naturlige tenner slik at pasienter innen 48-72 timer kan gå fra tannløs kjeve, eller protese til estetisk og funksjonelt perfekte tenner. På grunn av denne spesielle teknikken, krever All-on-4® ikke tilførsel av beinmasse eller sinusløft, selv når det ikke er tilstrekkelig med bein materiale.

Dermed er prosedyren kortere, leges raskere, og hele behandlingen er mer kostnadseffektiv.

Ta en titt på videoen vår og se hvordan den fungerer på Madenta!

La oss se fordelen av All-on-4® i tall:

2

Besøker

Under en enkelt behandling fjerner vi eventuelle tenner som ikke er verdt å bevare og plasserer implantatene umiddelbart. Den endelige (permanente) broen monteres etter en tilhelingsperiode på ca. 3-4 måneder.

4

Implantater

All-on-4® konseptet krever plassering av bare 4 implantater som reduserer behandlings- og helbredelsestiden dramatiskt. De spesifikke vinklene som implantatene er installert i, muliggjør sikker og stabil plassering av den permanente broen.

72

Timer

Takket være dens mekaniske stabilitet får du en fast, midlertidig bro etter implantasjon. Etter 3-4 måneder med tilheling får du din permanente bro og kan si farvel til tannløsheten.

0

Beinbytte

I området der vi bruker spesialimplantatene har de fleste pasientene fortsatt nok bein; dette betyr at vellykket rehabilitering kan utføres uten en beintransplantasjonsbehandling, og dermed unngå ekstra kostnader og tid involvert / og mindre invasiv.

Livslangt Resultat

Resultatet kan vare livet ut med riktig munnhygiene hjemme, regelmessige tannkontroller. Profesjonelt plasserte implantater av høy kvalitet fra Nobel Biocare varer i flere tiår!

VÆR SÅ SNILL MERK: All-on-4®-teknologi er en patentert utvikling av det amerikansk-svenske selskapet NOBEL BIOCARE, så All-on-4® kan kun utføres med Nobel-implantater av førsteklasses kvalitet. Fordelene med denne utmerkede metoden er ikke garantert med andre typer implantatsystemer! I tillegg tilbyr Nobel Biocare livstidsgaranti på deres implantater.

Bestille en gratis time
med en konsulent

Det lønner seg og besøke oss!

Generated by wpDataTables

* Vær oppmerksom på villedende kommunikasjon: All-on-4®-teknologi er en patentert utvikling av det amerikansk-sveitsiske selskapet NOBEL BIOCARE. All-on-4® kan bare utføres med “Nobel”-implantater av førsteklasses kvalitet, og fordelene med denne utmerkede metoden er ikke garantert med noen annen type implantatsystem.

+

Vår gave til deg!

 • Flybillettrefusjon*
 • 1 natt gratis overnatting**
 • Gratis flypasstransfort Reise- og tannlege­arrangementer med letthet
 • Gratis tannlege­konsultasjon og røntgen
 • Helfo refusjon

*Vær oppmerksom på at dette tilbudet kun kan benyttes én gang under hele behandlingen.

Kontor i Norge

Morten Leivseth

Vårt norske kontor ledes av Morten Leivseth som er utdannet spesialsykepleier.

Morten har lang og bred erfaring fra helsevesenet, både fra offentlig og privat sektor, og har siden han startet med tannturisme i 2009 ledet og bygget opp en rekke tannklinikker i Ungarn og Norge. Siden starten i 2009 har han bidratt til at over 35.000 nordmenn har tatt turen til Budapest hvor mange har utført omfattende behandlinger og fått forbedret livskvalitet. Mange har siden da fått et spesielt forhold til Budapest og Ungarn, og kommer tilbake for årlig for en årlig sjekk, samtidig som de nyter omgivelsene i den vakre hovedstaden.

Morten kjenner hver eneste detalj av behandlingsprosessene og deltar aktivt i prosessen med og kvalitetssikre alle ledd av behandlingen. Hans mål er og sikre at pasientforløpet skreddersys den enkelte pasient, samt at omgivelsene og det dyktige personalet på tannklinikken skal være slik at du føler deg trygg og ivaretatt. Han har videre inngående kjennskap til HELFO, og bistår mer en gjerne med råd og veiledning.

Vi er klar over at det å få tannbehandling eller implantater i et fremmed land er en vanskelig beslutning, og du kan ha spørsmål knyttet til dette som: . “Hvor lang tid tar behandlingen min?” “Hvor mange ganger vil jeg måtte reise til Budapest?” “Er klinikken av god kvalitet, kan jeg stole på tannlegene?” “Hvordan kan jeg være sikker på at det ikke blir noen skjulte kostnader eller andre ubehagelige overraskelser?”

Slike spørsmål er helt normale, og ved vårt kontor i Norge finner du kun autorisert norsk helsepersonell som erfarne.

Balint Horvath

Balint er en av dem du kommer i kontakt med før du reiser til Budapest, han besvarer telefoner, eposter, gir råd og bistår deg med planlegging av behandlingen, samt alt det praktiske knyttet til din reise til Budapest. Han har 12 års erfaring i tannhelsebransjen og har vært i kontakt med titusener som pasientansvarlig i Budapest. Balint er godt kjent med alle behandlingsprosessene samt HELFO sin refusjonsordning. Han er lommekjent i Budapest og bistår gjerne med tips og råd knyttet til fritidsaktiviteter den tiden du er i Ungarn. Balint sitt mål er å gi god kundeoppfølging hvor du får raskt svar på alle henvendelser, både før og etter ditt besøk i Budapest.

„Jeg har hatt tannregulering i voksen alder, og selv opplevd og hvordan et nytt smil påvirker positivt og gitt med bedre livskvalitet. Jeg vet at god tannhelse og friske tenner er viktig for helsen og en lønnsom investering.

Når jeg oppmuntrer våre pasienter til å starte sin tannbehandling hos oss, gjør jeg det fordi jeg ønsker at de skal føle samme gleden jeg fikk når jeg ble ferdigbehandlet.”

Møte din tannleger hos Madenta

Dr. György Péter

MOM, MSc Overlege, dento-alveolær kirurg

Dr. Dávid Farkas

Dentoalveolær kirurg spesialist, sjef for protetikk

Dr. Zsuzsa László

DMD, Dentoalveolær kirurg spesialist

Vår Kirurger

Våre kirurger er svært erfarne i komplekse prosedyrer med høyt volum; de utfører regelmessig full munnrehabilitering basert på den revolusjonerende All-on-4® implantatteknologien og tradisjonelle implantasjonsteknikker. De har alle godkjent kompetanse som spesialister hos HELFO.

Våre protetikere

Mens våre kirurger jobber for å bygge et sterkt grunnlag, jobber våre protetiske tannleger for å skape en funksjonell og estetisk overlegen restaurering som kan vare livet ut.

Dr. Erika Láda

DMD, spesialist i konservativ og protetisk tannbehandling

Dr. Fruzsina Erdélyi

DMD, spesialist i konservativ og protetisk tannbehandling

Dr. Boglárka Csák

DMD, spesialist i konservativ og protetisk tannbehandling

Ofte stilte spørsmål om All-on-4®

 • Hva er spesielt med All-on-4® -metoden?

  Den innovative All-on-4® teknologien tilbyr en umiddelbar løsning, selv for de uten tenner. Via denne teknikken kan fire (noen ganger seks) implantater plasseres for å fikse hele øvre eller nedre kjever. Takket være den mekaniske stabiliteten av de unike Nobel implantatene kan de belastes umiddelbart, hvor du  da bare etter 2-3 dager får en fast midlertidig tannbro festet på implantatene. Denne midlertidige broen gir deg livskvaliteten tilbake.

 • Hvordan kan All-On-4® metoden være raskere en tradisjonelle implantater?

  All-on-4® konseptet krever kun plassering av fire implantater, noe som dramatisk reduserer behandlings- og helbredelsestiden. De spesifikke vinklene som implantatene er installert i, muliggjør sikker og stabil plassering av tannprotesen, så tilførsel av bensubstans og sinusløft er unødvendig. Dette sparer pasienten for mange ulemper samtidig som den sparer tid (og penger).

 • Hvorfor er All-on-4® behandlingen det beste valget?

  Både estetisk og funksjonelt gir tennene som er festet på All-on-4® -implantatene deg følelsen av å ha ekte, naturlige tenner. Dette i motsetning til en protese som gir en rekke som bevegelse, bruk av lim, tas ut om natten, tap av smaksans.

  Sammenlignet med tradisjonelle implantater er All-on-4® -teknikken en kortere prosedyre med raskere tilheling, og optimaliserer dermed den totale tiden og kostnaden for behandlingen. Implantatenes spesielle vinkler gir dem utmerket beinstabilitet, noe som gjør at benerstatning er unødvendig. Den midlertidige tannrestaureringen blir fetset på dine implantater 2-3 dager etter selve operasjonen. Den er forsvarlig festet og kan ikke tas ut. Dette er hvordan All-on-4® -konseptet gjør det mulig for pasienter å gå fra å være tannløs til å ha en estetisk, tiltalende og funksjonell tannbro på bare 48-72 timer.

 • Hva er kontraindikasjonene?

  Alkoholisme, tungt bruk av tobakk, narkotikaavhengighet, visse sykdommer eller tilstander (forstyrrelser i benstoffskiftet, ubehandlet diabetes, alvorlige kardiovaskulære problemer, graviditet). I alle tilfeller er en konsultasjon med en av våre tannlegespesialister nødvendig; han/hun verifiserer årsakene til dette og da foreslå, om nødvendig en alternativ behandling.

 • Er behandlingen smertefull?

  Nei! Operasjonen kan gjøres helt smertefritt med lokalbedøvelse (injeksjon), hvis ønskelig, kan vi utføre prosedyren under generell anestesi (Narkose) gitt av en erfaren anestesilege. Etter prosedyren kan pasienter oppleve mild smerte eller hevelse i ansiktet, som kan lindres av smertestillende midler og/eller iskompresjoner.

 • Er All-on-4® behandlingen kostbar?

  Totalt sett er All-on-4® kostnadseffektivt fordi det kun kreves fire implantater per kjeve. Dette gjør det mulig å unngå smertefull, langvarig og kostbar benerstatning; helbredelsestiden er kort, det vil si at pasienten raskt kan vende tilbake til hverdagen (det er mulig å gå tilbake til jobb innen 2 til 3 dager etter prosedyren). I tillegg, med færre nødvendige besøk på tannklinikken, tvinges ikke pasienten til å ta flere utenlandsreiser og sparer dermed betydelige penger på overnatting, reiseutgifter mv.

 • Hva er suksessraten til All-on-4®?

  Avvisning av et tannimplantat er et usedvanlig sjeldent fenomen. Riktig design og konstruksjon, pluss tilstrekkelig munn-tannpleie gir en suksessrate på mer enn 95 % for implantatbehandling.

 • Hva er de permanente tennene laget av?

  All-on-4®-broen kan lages av enten kostnadseffektiv metall-keramikk eller zirkonium, Zirkoniumdioksid er et stivt materiale som er nesten umulig å bryte i sin naturlige form. Derfor er broene vi kan lage av den ikke bare overlegne når det gjelder estetikk og naturlig utseende, men de er også den hardeste, sterkeste og mest holdbare av alle andre typer kroner. Når det gjelder lang levetid, vil en veltilpasset zirkoniumerstatning vare i minst 10 til 15 år, eller til og med hele livet, HVIS du holder deg til instruksjonene gitt av tannlegen din.

Er du interessert
i hva andre
sier om oss?

Bestille en gratis time
med en konsulent

Bestill nå!

Jeg vil bli kontaktet