Kjære pasienter,

Ungarns omfattende og alvorlige tiltak mot koronavirusutbruddet har bremset virusets spredning, og antall bekreftede tilfeller per million innbyggere er blant de laveste i Europa.

Som følge av det svært lave antall smittede, samt at dette nå over tid har vært nedadgående har Ungarns kamp mot viruset nylig gått inn i en ny fase: Helsemyndighetene har derfor besluttet at alle behandlinger som etter tannlegens mening er klinisk nødvendige for å beskytte og opprettholde god oral helse

KAN UTFØRES.

Det betyr at vi nå sakte men sikkert kan ta livene våre tilbake, og igjen åpne klinikken for fullt, da under svært strenge smitteverntiltak. Les mer om våre smitteverntiltak på slutten av siden.

START PLANLEGG DIN TANNREISE NÅ!

Mens COVID-19 for øyeblikket har satt all reise aktivitet på vent, er vi ekstremt optimistiske med tanke på at situasjonen snart vil tillate at vi igjen kan åpne grensene mot andre land, og da ønske nordmenn velkommen tilbake.

Mens vi forbereder oss til dette, hvorfor ikke starte forberedelsene av din første behandling og ditt besøk hos MADENTA.

Vår svært erfarne leder av vår norske avdeling, Morten samt ekspertene på klinikkene, er klare til å diskutere detaljene med deg via telefon, Skype, Teams eller Messenger.

Er du interessert?


Kontakt Morten på:
+(47) 917 09000
eller
morten@madenta.no

Sender du oss RØNTGEN BILDER (OPG) VIA E-POST, kan vi gi deg en behandlingsplan og tilbud. Dette vil gi deg et inntrykk av hvor lang tid behandlingen din vil ta, og hvilke kostander du klan forvente. Vi kan da ofte også drøfte muligheter for refusjon fra HELFO, samt hva du eventuelt kan ha krav på. Straks grensene åpner, kan du bestemme deg for når du ønsker å reise samt besøke vår klinikk.

Vi anbefaling er å starte prosessen nå, da vi forventer stor pågang og ventetider straks grensene igjen tillater at nordmenn kan reise til oss.

Vil du vite mer om oss? BLA GJENNOM NETTSTEDET VÅRT FOR PRISER, REFERANSER, ETC. Vi gleder oss virkelig til å møte deg samt vise deg vår klinikk

Frem til da ønsker vi deg alt det beste, samt at du holder deg frisk.

MADENTA Tannklinikk


SIKKERHET KOMMER FØRST – VÅRE SMITTEVERNRUTINER

Vi tar alle skritt for å sikre pasientene våre ikke utsettes for smittefare, og vårt fokus er derfor å sikre at klinikken er trygge omgivelser. Her ser dere noen av de smitteverntiltakene som er iverksatt:

  • Vi følger alltid strenge hygienestandarder, men har forsterket disse med ytterligere tiltak hvor alle overflater og utsatte områder på klinikken desinfiseres annenhver time. Dette gjelder alle behandlingsrom, venterommet, toalettene, dørhåndtakene, arbeidsflater, PC tastatur osv.
  • Behandlingsrommene desinfiseres og en ozongenerator brukes til å drepe bakterier og mikroorganismer i luften mellom hver behandling og pasient. For å kunne gjennomføre dette har vi minimum 15 minutters pause mellom pasientene.
  • Våre tannleger og assistenter har på seg tilstrekkelig verneutstyr (FFP2 eller FFP3 åndedrettsvern, ansikts og øyevern, langermet smittefrakk, engangshansker, for å nevne noen få) under behandlingene. Våre resepsjonister er også kledd i smittevern utstyr.
  • Temperaturen til hver pasient blir tatt før de kommer inn på klinikken.
  • Adgangen til klinikken er behrenset: Bare pasienter med avtale kan besøke klinikken.
  • Alle ansatte måp gjennomgå utvidet opplæring i smittevern, og har fått en innføring i våre svært strenge smittevernrutiner.
  • Bare ansatte som er friske får arbeide på klinikken. Ansatte som har symptomer på covid-19 eller annen sykdom må holde seg hjemme og vil umiddelbart bli testet.

HOS MADENTA ER DU I TRYGGE OG OMSORGSFULLE HENDER!

JEG VIL BLI KONTAKTET

Har du noen spørsmål? Ta ditt første skritt mot det perfekte smilet så ringer vi deg. Vi Kontakter deg så snart som mulig.