fbpx

Vi aksepterer følgende betalingsmetoder

  • Betaling i kontant (EUR, euro, €), på stedet, ved slutten av hver avtale – den beste og billigste måten å betale på.
  • Betaling med kredittkort: en enkel og sikker transaksjon. Hvis du velger å betale med kredittkort, må du sørge for at du ikke har daglige transaksjonsgrenser som er mindre enn beløpet du ønsker å betale. Våre elektroniske betalingsterminaler trekker automatisk summen av regningen din i euro, og du vil ikke ta noe tap på valutakursen (Vær oppmerksom! Ungarn er ikke en del av eurosonen; den offisielle valutaen i Ungarn er «‘forint»‘ , som offisielt er betegnet HUF hvor verdien kan svinge noe). Vær oppmerksom på at vi for øyeblikket IKKE AKSEPTERER American Express kredittkort. Vi godtar Visa, Maestro samt Mastercard.
  • Bankoverføring på forhånd (forskuddsbetaling) fra hjemlandet ditt – en trygg transaksjon. Alle våre tilbud er laget i euro, slik at du kan da kan overføre nøyaktig beløp til oss i EURO.

Ytterligere informasjon

Vær også oppmerksom på at vår klinikk ikke aksepterer sjekker!

Protetikk

  • Ved protetisk arbeid (kroner, broer, innlegg, proteser) bes du betale minst 50 % av planlagt arbeid før selve behandlingen starter. Ved bankoverføring er det avgjørende at beløpet kommer inn på tjenesteleverandørens bankkonto før behandlingen starter. De resterende 50 %, og gebyrene for alle andre behandlinger, betales umiddelbart etter prosedyren. (Husk at du kun betaler for det som blir utført på hver behandlingstur.)

Oral kirurgi

  • Noen ganger utføres oral kirurgi under generell anestesi eller sedasjon (et korttidsvirkende beroligende middel som Dormicum). I slike tilfeller skal betalingen gjennomføres før selve behandlingen, da beroligende midlet kan forårsake en midlertidig begrensning i mental funksjon og hukommelsestap.

Garanti

  • Madenta gir en omfattende og flerårig garanti for hver tannbehandling du har utført hos oss. Klikk her for å lese mer om det!

Tannlege ferietjeneste

  • For de som reiser til Budapest for sin tannbehandling, tilbyr vi flere ekstra tjenester, dette for å sikre at prosedyrene og behandlingen deres går så smidig som mulig.

Vi forsikrer deg om at Madenta ikke tar ekstra betalt for sine «Dental Holiday Package»-tjenester; disse kostnadene er inkludert i våre behandlingspriser, som du kanskje har lagt merke til er litt høyere for våre pasienter som reiser fra utlandet til Budapest. Dette for å sikre at våre utenlandske kunder får økt fleksibilitet for sine klinikkavtaler, for å utnytte besøket til Ungarn maksimalt, og omfattende og dedikert assistanse på flere språk, enten det er på selve klinikken eller har med ev. aspekt ved pasientens opphold i Budapest.

Vi tror at den ekstra hensiktsmessigheten og fleksibiliteten vi tilbyr deg, våre utenlandske pasienter, gjør at du totalt sett ender opp med å spare tid og penger. Våre tannhelsetjenester sørger virkelig for at alt går som planlagt.

Bestill nå!

Jeg vil bli kontaktet